CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Mücadele etmeye devam edeceğim

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından derlenenler;
"Sevgili halkım hakkınızın yenmesine göz yumamazdım, yummadım. Milyonlarca göçmenin gelip de sizin ikinci sınıf vatandaş olmasına susamazdım, susmadım. Çocuklarınızın yatağa aç girmesine, esnafın borç içinde olmasına, çiftçinin üretime toprağa küsmesine gönlüm razı gelemezdi. Koskoca bir ailenin birbirine girmesin sessiz kalamazdım. Ben bir kardeşiniz, bir dostunuz, bir evladınız, her şeyden önce bu toprakların evladı olarak kimse sizi ezmesin, bolluk bereket içinde yaşayın diye mücadele ettim etmeye de devam edeceğim."

"Demokrasi mücadelemizin gerçek kahramanları kadınlarımız ve gençlerimizdir. Halkın otoriter rejimi değiştirme çabası net olarak ortaya çıkmıştır. Ülkemize gerçek anlamda demokrasi gelene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Benim asıl üzüntü sebebim ülkeyi bekleyen daha büyük sorunlardır. Şuandan itibaren bana oy veren 25 milyonu aşan vatandaşımızı moralli bir şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum"  

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı Et fiyatlarında yaşanan dalgalı hareketleri yok sayamayız Gizli tanık Serdar Sertçelik'in kaçmasına kim yardım etti? Bakan Tunç’tan 28 Şubat kararı ve Kobani davası sonrası ilk açıklama 4 ilaç grubu aile hekimlerince yazılabilecek 10 soruda kripto kanunu