Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze çağrısı: Bu vahşeti durdurmamanın hiçbir izahı yoktur

Enerji ve bağlantısallık alanındaki gelişmeleri, küresel istikrar, ekonomik kalkınma ve sürdürülebilir büyüme açısından hayati önemde görüyoruz.Sorunlara ortak çözüm bulma geleneğinin günümüzdeki temsilcisi olan Şanghay İşbirliği Teşkilatıyla işbirliğimizi güçlendirmeyi temenni ediyorum.

"TÜRKİYE'NİN VİZYONU SORUNLARIN DİYALOGLA ÇÖZÜLMESİDİR"

Türkiye'nin vizyonu tüm ülkelerin egemenlik ve toprak bütünlüğüne saygı temelinde, sorunların diyalog, diplomasi ve işbirliği ruhuyla çözülmesidir. İstişarelerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Seyyanen zam iptal edildi Sigara, alkol ve akaryakıta dev zam! Spiker Ela Rumeysa Cebeci, Meltem Acet ile Hande Sarıoğlu'na gözaltı Bahis soruşturmasında hangi maçlar var? Mert Hakan Yandaş ve Metehan Baltacı gözaltına alındı 11'inci Yargı Paketi komisyondan geçti