Bir aile cinayete kurban gitti

Eskişehir'de İlkay Tokkal eşi Emel Tokkal ve 4 yaşındaki çocukları Doruk evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.

Eskişehir’de cep telefonu dükkanı bulunan İlkay ve Emel Tokkal çiftinden haber alamayan İzmir’deki yakınları polise hayatlarından endişe ettiklerini söyleyerek ihbarda bulundu.

Karı-koca ve 4 yaşındaki çocukları evde ölü bulundu

Tokkal çiftinin kısa bir süre önce taşındığı Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi’ndeki bir apartmanın 5’nci katına giden polis ekipleri cevap alamadı.

Çilingir yardımıyla girilen evde İlkay, eşi Emel ve çocukları Doruk ölü olarak bulundu.

Bıçakla öldürüldükleri tespit edildi

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan incelemede İlkay, eşi Emel ve çocukları Doruk’un bıçakla öldürüldüğü tespit edildi.

Evde Olay Yeri İnceleme ekiplerince detaylı inceleme yapılırken, apartman çevresindeki MOBESE ve güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Soruşturma sürüyor.

Gülistan Doku dosyasında WhatsApp kayıtları ortaya çıktı! Sadettin Saran yeniden aday olacak mı? 8 İlde yasa dışı bahis operasyonu Edirne-İstanbul arası 1,5 saate düşüyor! Vatandaşlık maaşı geliyor! Ukrayna ve İsrail arasında tahıl savaşı!