Başbakan Binali Yıldırım: TSK havadan harekata başlamıştır

Başbakan Yıldırım, "Şu an itibarıyla kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz, Afrin'de PYD/PKK ve DEAŞ unsurlarını yok etmek için havadan harekata başlamıştır" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasının satır başlıkları;

Şu an itibariyle kahraman silahlı kuvvetlerimiz bir süreden beri milletimizin bölgedeki vatandaşlarımızın başını ağrıtan Afrin'de yaşayan Arap, Kürt, Türkmenlere zulüm eden PKK, PYD, YPG ve DEAŞ  unsurlarını, teröristlerini yok etmek için havadan harekata başlamıştır. Allah mehmetçiğin, kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Türkiye dostluklarına önem veren bir ülkedir. Ancak Türkiye'ye karşı husumet içinde olanlar birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışanlar da en ağır şekilde cezalandırılırlar. Bunu bütün dünya bilmelidir. Kimseye düşmanlığımız yok

Maden suyunda dışkı ve bakteri örneğine rastlandı! Yeni müfredatla gelen değişiklikler ve iyileştirmeler neler? Ders süreleri kısalacak mı? İ Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Bedel ödeme sırasında en öndeyim Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi uyarısı!