Bakan Akar: Ankara'ya gelmelerini bekliyoruz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Bakan Akar Yunanistan ile güven artırıcı önlemler toplantısı hakkında, "Devamı için Yunan komşularımızın Ankara'ya gelmelerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp Karrenbauer ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklamalar yaptı.

Samimi ve yapıcı olarak nitelendirdiği görüşmede birçok konuda görüş alışverişinde bulunma fırsatı bulduklarını dile getiren Bakan Akar, "Görüşmenin sonunda da birçok konuda benzer görüşlere sahip olduğumuzu büyük bir memnuniyetle müşahede ettik. Önümüzdeki günlerde bu görüşmeye bağlı olarak özellikle savunma ve güvenlik konularında bazı somut adımların atılacağını değerlendiriyorum" dedi.

Üniversite öğrencilerini darp etmişlerdi Genel başkanlıktan ayrılacağım 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı Ateşkes görüşmeleri ne zaman sonuçlanacak? Ekmek fiyatlarına zam yolda!