Ayasofya heyecanı sabah namazı ile başladı

Ayasofya Camii'nde kılınacak cuma namazı öncesi vatandaşlar dün akşam saatlerinden itibaren cami çevresinde toplanmaya başladı. Geceyi cami çevresinde sabahlayarak geçiren vatandaşlar, gün ağarınca bir araya gelerek dualar okudu.

86 yıl aradan sonra bugün kılınacak cuma namazı ile ibadete açılacak olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi hazırlıklar ve güvenlik önlemleri dolayısıyla vatandaş girişine kapatıldı. Sabah namazı için gelenler alana alınmadı.

Ellerinde seccadelerle gelen vatandaşlar caminin bulunduğu bölgedeki güvenlik noktalarında durduruldu. Bazı vatandaşlar başka camilere giderken, bazıları ise güvenlik noktalarında saf tutarak namaz kıldı.

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı Aileden alınan DNA'nın sırrı 'lüks BMW' çıktı İBB davasında 15 tahliye "Alo Zorbalık" ve dijital alarm sistemi geliyor Basra Körfezi’nde yeni sayfa açılıyor 14 gün içinde paranız şartsız iade edilecek