AK Parti'den İtalya Başbakanı Draghi'ye sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı son dakika açıklamasında; İtalya Başbakanı Draghi'ye çok sert tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları şu şekilde;

Demokratik, vicdani ve ahlaki her sınavda eksi not alanların ortak özelliği Cumhurbaşkanımıza diktatör demek. Siyasi beceriksizliklerini ve ahlaki ikiyüzlülüklerini böyle örtmeye çalışıyorlar.

Cumhurbaşkanımıza utanmadan "diktatör" diyorlar. Sonra da "ama göçmenler konusunda Erdoğan'la işbirliği yapmalıyız" diye ekliyorlar. İkiyüzlülüğün zirvesi budur.

"Demokrasinizi önce akdeniz'in sularından çıkarın"

Göçmenlere diktatörce ve ahlaksızca davrananlar, hala demokrasi dersi vereceğini zannediyor. Avrupa'nın faşistlerine selam duranlar hala demokrasi adına herkesi yargılayacaklarını zannediyorlar. Demokrasinizi önce Akdeniz'in sularından çıkarın sonra konuşun!

Son ankette siyasi dengeler değişti! Muş'ta evlatlarına kavuşmak isteyen aileler DEM Parti önündeki eylemlerini sürdürdü Kılıçdaroğlu: CHP'yi mahkemede tartışmam İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde bin 30 işçi işten çıkarılacak 2'si Türk 6 aktivist sınır dışı ediliyor Hepiniz görüyorsunuz, Putin bu savaşı bitirmek istemiyor