Ahmet Hakan: Gel barışalım Şeyma

Yazar Ahmet Hakan bugünkü köşesinde barışmak istediği kişileri yazdı. Bu kişiler arasında Şeyma Subaşı da bulunuyor.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan kaleme aldığı yazısında aralarında Şeyma Subaşı’nın da olduğu küs kaldığı insanlarla barışmak istediğini yazdı.

Hakan’ın köşesinde yer alan yazısı şöyle:

“Madem 2018’e barışarak girmek moda...

Ben de şu kişilerle barışmak istiyorum:

CÜBBELİ AHMET: Gerçi sana Yıldız Tilbe’nin Sezen Aksu’ya sarılması gibi sarılmam söz konusu bile olamaz ama sen gel yine de barışalım be Cübbeli!

BÜLENT ARINÇ: Bir-iki eleştirdik, bir-iki laf ettik falan diye gönül koydun bana... Yıllardır ne selam var ne sabah! Üç günlük dünya! Gel barışalım.

ABDULLAH GÜL: İfade özgürlüğüne yaptığın vurguya dayanarak söylüyorum: Vaktiyle seni ifade özgürlüğüne yaslanarak eleştirdim diye küstün bana. Hadi barışalım.

YAVUZ TURGUL: Çektiğin bütün filmlere mutlaka bir kulp buldum. Bu nedenle bana kızdığını ve küstüğünü düşünüyorum. Gel, modaya uyalım, barışalım. Hem unutma! Son filmine de kulp bulmamıştım.

ŞEYMA SUBAŞI: İdeoloji tartışması yapmadık. Felsefi bir ihtilafa düşmedik. Siyasi tartışmaya bile girmedik. Bu kavga ne diye? Gel barışalım Şeyma!”

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek mi? FETÖ benzeri yapıya cüret edenin başı ezilmeli Kırım Vakfı'ndan sürgün ve soykırımın 80. yıldönümü anması Tehditler alıyorum, beni de öldürecekler Hedef Atatürk'ün partisini iktidara taşımak Haklarını savunmayı sürdüreceğiz