Adıyaman'da 1400 paket kaçak sigara ele geçirildi

Adıyaman'da düzenlenen operasyonda bin 400 paket kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faillerinin önlenmesi ve tespit edilmesine yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda Adıyaman-Şanlıurfa kara yolu üzerinde şüphe üzerine bir otomobili durduran ekipler, yaptıkları aramada bin 400 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Gözaltına alınan otomobil sürücüsü H.K, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Seyyanen zam iptal edildi 11'inci Yargı Paketi komisyondan geçti Spiker Ela Rumeysa Cebeci, Meltem Acet ile Hande Sarıoğlu'na gözaltı Mert Hakan Yandaş ve Metehan Baltacı gözaltına alındı Bahis soruşturmasında hangi maçlar var? Ahmet Çakar gözaltına alındı!