Komplo teorilerine inanıp ateşe verdiler! 5G istasyonlarını yaktılar

İngiltere’de, sosyal medyada yer alan 5G istasyonlarının koronavirüsü yaydığı teorilerinin ardından İngiltere’de baz istasyonlarının yakıldığı görüntülendi.

İngiltere'de 5G istasyonlarının koronavirüsü yaydığına dair sosyal medyada ortaya atılan teorilerin ardından ülkede iki baz istasyonunun yandığı anlar amatör kameralar tarafından görüntülendi.

Perşembe günü Birmingham’ın Sparkhill bölgesinde bir direğin, Cuma günü ise Liverpool yakınlarındaki M57 bölgesinde de başka bir direğin yakıldığı görüldü.

Gove: Bu tehlikeli bir saçmalık

İngiliz yetkililer 5G istasyonlarının koronavirüsü yaydığı teorilerini kesin bir dille reddetti. İngiltere'de kabine faaliyetlerinin koordinasyonundan sorumlu Bakan Michael Gove bu yöndeki bir soru üzerine “Bu sadece bir saçmalık, hem de tehlikeli bir saçmalık” diye konuştu.

Benzin ve motorinde büyük indirim! Merkez'den rekor döviz alımı Spekülatif fiyat hareketleri mercek altında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'a suikast girişimi! Fırat Kalkanı bölgesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi Emek ve dayanışmanın Taksim ile ne alakası var?