MSB duyurdu! 13 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Hakurk ve Gara bölgelerinde belirlenen 13 PKK'lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi." denildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada zşu ifadeler kullanıldı:

"Zap bölgesinde kilidi kapatan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörü kaynağında yok etmek için Irak kuzeyindeki öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam ediyor.

Son olarak Hakurk ve Gara bölgelerinde belirlenen 13 PKK'lı terörist hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek!"

27 Temmuz 2025 günlük burç yorumları İki otele el konuldu, çok sayıda gözaltı var "Yanıyorum" diye feryat eden orman işçisinin tedavisi sürüyor Milli muharip uçak KAAN için tarihi gün Önce aile hekimlerince muayene edilecek Bahçeli, Terörsüz Türkiye Komisyonu üyelerini açıkladı