Bu araçlar muayeneden geçemeyecek: 1 Mart'tan itibaren yeni dönem başlıyor

TÜVTÜRK, ticari taksiler için yeni bir düzenlemeye gitti. 1 Mart 2025 itibarıyla araç içi kamera sistemi bulunmayan taksiler, araç muayenesinden geçemeyecek. İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen bu kararın, taksi şoförleri ve yolcuların güvenliğini artırmayı amaçladığı belirtildi.

TÜVTÜRK, araç muayene şartlarında önemli bir değişiklik yaparak, ticari taksilerde yeni bir dönemi başlatıyor. 1 Mart 2025’ten itibaren kamera sistemi bulunmayan ticari taksiler, muayene onayı alamayacak.

Hayatını kaybeden Gülşah Durbay'ın yoğun bakımdaki son sözleri İyi sürücü ödüllendirilecek Sultan neyin pazarlığını yaptı da itiraf etti? Esad ailesinin Moskova'daki hayatından yeni ayrıntılar Prim borçlanmaları yüzde 45’e çıkıyor Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'a veda