Togg'ların tamamına kredi: 1 lira ödemeden araç sahibi olunuyor

Togg, T10X ve T10F araçlarının tamamına kredi kullandırmaya başladı. Böylece 1 lira ödemeden sıfır araç sahibi olunuyor.

Togg, Ramazan Bayramı gelmeden önce otomobil sahibi olmak isteyenlere fırsat sunmaya başladı. T10X ve T10F cihazlarında yüzde 0 faizli kredi avantajı da dahil pek çok seçeneği kullanıcılarla buluşturan Togg, mart ayında sipariş edilen akıllı cihazlarında 1.500 kWs değerinde 6 aylık şarj hediyesine ek olarak, 40 bin kilometrede gerçekleştirilecek ilk bakımı ücretsiz sunuyor. Togg ayrıca kurumsal kullanıcılara ilk kez yüzde 100 finansman desteği sağlıyor.

Kahramanmaraş saldırganı hakkında şoke eden iddia Şarkıcı Rıza Tamer hayatını kaybetti! "C31K" grubu için yolun sonu! Avustralya vatandaşlarına Türkiye için vize muafiyeti! 6 il teşkilatı feshedildi, yeni başkanlar atandı! Siverek’te öğretmeni polis kurtardı