Beştepe'de EYT ve asgari ücret zirvesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüşecek. Toplantıda EYT ve asgari ücret zammı görüşülecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Maliye Bakanı ile bir toplantı gerçekleştirecek. Beştepe'deki zirvenin Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve asgari ücretle ilgili olması bekleniyor. 

Yarın itibariyle başlayacak asgari ücret maratonu öncesi dikkat çeken toplantı 18.15'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde olacak. 

Yanındaki fay kırılırsa 6.2'lik bir deprem daha olabilir MİT, Irak yönetimi ve bölgesel otorite üçlü mekanizma kurdu Balıkesir’de korkutan deprem! Sıcaklıklar 40 derecenin üzerine çıkacak Depremde 1 kişi hayatını kaybetti Aldatıcı reklamlara 15,7 milyon lira ceza