1 Şubat 2022 günlük burç yorumları!

1 Şubat 2022 günlük burç yorumları! sizler için hazırladık. Günlük hayatınızda aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne? Size neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? işte 1 Şubat 2022 günlük burç yorumları!

1 Şubat 2022 günlük burç yorumları!

1 Şubat 2022 Koç burcu yorumu

Bazı sıkıntıların içinde olabilirsiniz. Maddi anlamdaki bu sıkıntınız geçici ama yine de harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. İnsanları size karşı özel bir saygısı var. Girdiğiniz ortamlarda seviliyorsunuz.

1 Şubat 2022 Boğa burcu yorumu   

Sosyal çevreniz, toplumsal konular, cemiyet, topluluklarda önemli başlangıçlar yapabilirsiniz bu size başarı getirebilir ama maddi kaynaklarda ani para çıkışlarına sebep olabilir. Arkadaş çevrenizde kopmalara sebebiyet verecek durumlar yaşanabilir. Kariyer hayatınızda ise çok çalıştığınız bir süreçte olabilirsiniz

1 Şubat 2022 İkizler burcu yorumu

Güne içten içe duyduğun güven ihtiyacıyla başlayabilirsin. Ekonomik koşullarınla ilgili endişelerin içine kapanmana ve yalnız kalmak istemene neden olabilir. Bugün duygularını kendine saklayarak durum değerlendirmesi yapabilir, önümüzdeki günlere hazırlanabilirsin.

1 Şubat 2022 Yengeç burcu yorumu

Gelecek ile ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek için sağlam ve kararlı adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızdan elde etmiş olduğunuz kazançları değerlendirmek için güçlü kişiler ile istişare edebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile veya içerisinde bulunduğunuzu sosyal gruplarda karşılıklı güven ihtiyacını sorgulayabilirsiniz.

1 Şubat 2022 Aslan burcu yorumu

İlişki, evlilik, ortaklık konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ve bu çok ani gerçekleşebilir. Karşınızdaki kişi sizden yaşça olgun olabilir ya da olgun bir mizaca sahip olabilir. Kaderinizi etkileyecek yeni başlangıçları 15 gün içinde gerçekleştirebilirsiniz

1 Şubat 2022 Başak burcu yorumu

Aynı görüşü paylaştığın gruplarla bir araya gelerek, uzun vadeli kararlar alabilirsin. Yurt dışına bir yolculuk için araştırmalar yapabilir ya da akademik eğitimle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Fikirlerinden zaman zaman şüpheye düşsen de bugün kendinden emin olacak ve görüşlerini sağlamlaştırabileceksin.

1 Şubat 2022 Terazi burcu yorumu

Maddi ve manevi olarak sahip olduklarınızın bilançosunu çıkarmayı isteyebilirsiniz. Kendinizi güven içinde hissedeceğiniz yatırımlara yönelip, içerisinde bulunduğunuz krizlere akılcı çözümler bulmaya çalışabilirsiniz. Verimli olacağına inandığınız anlaşmalar yapmaktan kaçınmayın

1 Şubat 2022 Akrep burcu yorumu

Aile, ev konusunda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz ama evliliğinizle ilgili sorunlar bu kararları zorlaştırabilir. Eğer evliyseniz evliliğiniz sarsılabilir.

1 Şubat 2022 Yay burcu yorumu

Çalışma ortamında daha verimli ve istikrarlı olabileceğin işlere yönelebilirsin. Akrabalarınla aranda para alışverişleri yapmanı gerektiren durumlar olabilir. Uzun vadeli ve kalıcı projelere imza atmak, gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebileceğin bir dönemdesin.

1 Şubat 2022 Oğlak burcu yorumu

Hobi, aşk, çocuklarla ilgili harcamalarınız para harcamanıza sebep olabilir. Yeni bir iş ya da sözleşme yapılır ama harcamaya fazlasıyla sebep olabilir. Ayrıca bazı engellerle de karşılaşılabilir. Mart ayından sonra maddi kazançlarda sorunlarınız artabilir bundan dolayı harcamalarınıza 1.5 sene boyunca çok dikkatli olmalısınız ve gerekmedikçe harcama yapmamalısınız.

1 Şubat 2022 Kova burcu yorumu

Bugün kendini güvende hissedebileceğin ortamlarda bulunarak, ihtiyacın olan huzuru bulabilirsin. Görüşmeler sonucunda yeni maddi kaynak oluşturabileceğin projelere başlayabilirsin. Eve ve aileye dair konularda, kendini daha güçlü hissetmeni sağlayan destekler alabilirsin.

1 Şubat 2022 Balık burcu yorumu

İçerisinde yer aldığınız çevre ile yakın arkadaşlarınızdan destek alıp kendinizi daha güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kısa yolculuk planları yapıp, kişisel gelişiminize katkı sağlayacak eğitimler ile alakalı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji’ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi’mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay’ın, Güneş’in,a Güneş Sistemi’mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu