için kaldı

Adnan Oktar’ın elinde hangi ünlü isimlerin şantaj kasetleri var?

Adnan Oktar ve 235 kişinin gözaltına alınmasından sonra hakkında birçok haber çıkmaya devam ediyor. Şimdi de Adnan Oktar’ın elinde ünlü isimlerin şantaj kasetleri olduğu iddia edildi. Peki ya Adnan Oktar’ın elinde hangi ünlü isimlerin şantaj kasetleri var?

Adnan Oktar’ın elinde hangi ünlü isimlerin şantaj kasetleri var?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
12 Temmuz 2018 Perşembe 13:01

11 Temmuz 2018 sabah saatlerinde yapılan operasyonla Adnan Oktar ile birlikte 235 kişi gözaltına alındı ardından da Adnan Oktar’ın mal varlığına el konuldu ve şirketlerine kayyum atandı. Gündeme damga vuran gözaltı haberlerinden sonra yine etkisi büyük olacak haberler çıkmaya devam ediyor. Bunlar arasında Adnan Oktar’ın MOSSAD’a bilgi sızdırdığı ve elinde ünlü isimlerin şantaj kasetleri olduğu iddiası. Peki ya buna göre Adnan Oktar’ın elinde hangi ünlü isimlerin şantaj kasetleri var?

33 yıl önce mürit kılığında Adnan Oktar'ın tarikatına sızan gazeteci Fuat Kozluklu "Adnan Oktar ve ekibi, bu ülkede en karanlık işleri yapanlar arasındadır. Evlerinden binlerce şantaj kaseti çıkabilir" dedi.

Gözaltına alınan Adnan Oktar’ın elindeki şantaj kasetleri olduğu iddiası büyük etki yarattı. Magazin, sanat ve siyasette ünlü isimlerin şantaj kasetleri Adnan Oktar’ın kasasında bulunduğu iddia ediliyor. 1999 yılında aynı suçlamalardan gözaltına alınan ve polis baskınıyla yapılan baskında 50 adresinde şantaj kasetleri çıkmıştı. “Santaj çetesi” olarak bilinen Oktar’ın birçok ünlü ismin kasedi bulunduğu iddia edilmişti. 1999 yılında Adnan Oktar, Emniyet’te verdiği ifadede; manken Ebru Şimşek, dansözler Leyla Adalı ve Tanyeli’ye şantaj yaptırdığını itiraf etti. Oktar’ın itiraflarına göre, şantaj listesinde politika dünyasından Mesut Yılmaz, Mehmet Ağar, Celal Adan, Meral Akşener; basın sektöründen de Dinç Bilgin, Zafer Mutlu, Fatih Altaylı, Ayşe Özgün, Ayşe Arman ve Savaş Ay’ın adı yer aldı. Hoca’nın imamları, Semra Özal’ın papatyalarından Nadire İçkale ile Eyilik Ailesi’ne de şantaj yapmışlar açıklamasında bulunmuştu. Adnan Oktar’ın 2018 yılında gözaltına alınmasında hangi isimlerin çıkacağı merak ediliyor.

ADNAN OKTAR KİMDİR?

1956 senesinin Şubat ayında dünyaya gelen Adnan Oktar Ankara'da doğmuştur. Babasını küçük yaşlarda kaybetmiştir. İlkokul ve Ortaokul eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimari Bölümü’nde eğitim almaya başlamış bir süre sonra okuldan ayrılmıştır. Ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Tarih Bölümü’ne giriş yapan Adnan Oktar bu okuluda yarım bırakmıştır. Mahlası Harun Yahya’dır. Bu isim ile kitaplar yazan ve hazırlayan Adnan Oktar’a göre evrim doğrudan nazizm, materyalizm, Budizm ve Komunizm bağlantılı şeytani bir öğretidir.

İnternet siteleri ve televizyon aracılığı ile insanlara ulaşan Adnan Oktar’ın Hz. Muhammed’in soyundan gelenler anlamına gelen Seyyidilerden olduğu iddia etmektedir. Son günlerde yaptığı yayınlarla büyük tepki toplayan Adnan Oktar'ın İsrail ile olan yakın ilişkisi gün yüzüne çıkmıştır. Kedicikleri olarak bilinen kadınlar ile sık sık gündemde yer alan Adnan Oktar ve yaklaşık 235 kişi hakkında gözaltı kararının olduğu operasyon sabaha karşı başladı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar